Bewerken en creëren
Foto's
Maak kennis met de Magic Eraser - Foto's moeiteloos bewerken! 🌟
Maak kennis met de Magic Eraser - Foto's moeiteloos bewerken! 🌟

Ontdek onze nieuwste toevoeging om jouw foto's perfect te maken

Ilona avatar
Geschreven door Ilona
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Nodalview zijn we altijd op zoek naar innovatieve tools om je ervaring met vastgoedfotografie te verbeteren.

💡Voor een soepele ervaring met onze Magic Eraser raden we aan Google Chrome te gebruiken.

Wat is de Magic Eraser?

De Magic Eraser is ontworpen om je foto's te transformeren met slechts een paar klikken. Het is alsof je een digitaal toverstafje binnen handbereik hebt waarmee je moeiteloos ongewenste objecten van je eigendomsfoto's kunt verwijderen.

Hoe werkt het? Een eenvoudige handleiding

Het gebruik van de Magic Eraser is eenvoudig en ongecompliceerd! Zo gebruik je het:

• Zoek de foto die je wilt bewerken tussen de panden.

• Klik op de gum boven de foto om deze te openen.

Selecteer en wis

• Gebruik het borsteltje om het gebied te selecteren dat je moet verwijderen

• Pas indien nodig de grootte van de borstel aan.

• Klik op de knop Wis en laat het zijn magie doen.

• Zodra het klaar is, klik je op Bewaar.

Tips voor perfect wissen

Om het meeste uit de Magic Eraser te halen, kun je deze tips van onze experts gebruiken:

• Bedek zowel objecten als schaduwen met het borsteltje: zorg ervoor dat je selectie zowel het object als de schaduw omvat voor een natuurlijke look.

• Niet ongedaan maken, opnieuw doen: als een gewist deel er niet goed uitziet, maak het dan niet ongedaan. Selecteer gewoon het ongewenste deel en wis opnieuw.

• Step-by-step wissen: als je meerdere objecten wilt verwijderen, wis je ze één voor één voor een betere controle.

• Korte secties voor lange objecten: pak lange, dunne objecten aan in korte segmenten om nauwkeurig te wissen.

We waarderen jouw feedback!

Als bètafunctie is de Magic Eraser voortdurend in ontwikkeling en jouw feedback is ons kompas voor verbetering. Deel je gedachten en help ons deze tool aan te passen aan jouw behoeften.