Aan de slag
Log in op jouw Nodalview-account

Ontdek onze 2 omgevingen: onze mobiele app en webplatform

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je bent net geabonneerd op Nodalview en je vraagt je af waar je moet beginnen?

Lees hier welke eerste stappen je moet nemen:

1. Jouw login gegevens

Eens je proefperiode afgelopen is, blijven jouw login gegevens hetzelfde. Het e-mailadres en het wachtwoord dat je gebruikt om in te loggen tijdens jouw proefperiode, gebruik je nu ook om in te loggen op jouw account.

Indien je geen proefperiode zou hebben, zou je een e-mail ontvangen hebben met jouw persoonlijke login gegevens. Als je deze niet kan terug vinden, raden wij jou aan om eens in je spam te kijken.

Wachtwoord vergeten?

Wij helpen je graag 😏

2. Download onze applicatie

Applicatie al gedownload? Ga direct naar punt 3!

Of scan één van de QR-codes

3. Inloggen op onze applicatie

• Open jouw Nodalview app op jouw smartphone

• Klik op "AL EEN KLANT? SIGN IN"

• Klik op"LOG IN".

• Kies jouw voorkeuren voor notificaties. Wij raden je aan om meldingen toe te staan, zodat je precies weet wanneer jouw content klaar is en gebruikt kan worden! 🚀

Helemaal duidelijk? Let's go 👇

4. Inloggen op het webplatform

Het Nodalview webplatform is het platform waar alle content die met de mobiele app is gemaakt wordt gecentraliseerd. Van daaruit kan je het bewerken en uiteindelijk ook delen (maar daar hebben we het te zijner tijd over).

Hier is de directe link om in te loggen op jouw webplatform: https://nodalview.com/tours

Pro tips 💡

• Gebruik Google Chrome als browser om optimaal van het webplatform te genieten 😉

• Bookmark het tabblad om in een oogwenk toegang te krijgen tot het webplatform!

Wacht je op de levering van onze Nodalview hardware?
Er is al veel dat je kan doen - bespaar tijd en zorg dat je klaar bent als het toekomt!