Nodalview-credits

Heb je credits gekocht via de iOS-app en vraag je je nu af hoe ons creditsysteem werkt? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Francesca M. Napoli avatar
Geschreven door Francesca M. Napoli
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stel: je hebt onlangs de Nodalview-app gedownload en gebruik gemaakt van de gratis proefperiode. Om ook na de proefperiode professioneel beeldmateriaal voor je vastgoed te blijven maken, heb je 20 of 40 Nodalview-credits gekocht … en nu zit je met enkele vragen. Klinkt dat herkenbaar? Dan vind je hier het antwoord!

Waarvoor kan ik mijn Nodalview-credits gebruiken?

Nodalview-credits zijn het nieuwe universele betaalmiddel waarmee je HDR-foto's en 360°-panorama's kunt kopen.

• Eén HDR-foto kost je 1 Nodalview-credit.

• Eén 360°-panorama kost je 4 Nodalview-credits.

Hoe werkt het creditverbruik?

Wanneer je een foto van het webplatform downloadt, wordt er 1 Nodalview-credit van je saldo afgetrokken.

Wanneer je in de mobiele app een panorama aanmaakt en dit niet binnen 7 dagen van het webplatform verwijdert, worden er 4 Nodalview-credits van je saldo afgetrokken.

Waar kan ik mijn creditsaldo en transactiegeschiedenis raadplegen?

Je vindt je creditsaldo terug in het gedeelte Credits van je app.

Grafische gebruikersinterface, app

Automatisch gegenereerde beschrijving

Wil je je precieze creditverbruik bekijken? Ga dan naar je webplatform, klik op Organisatie en daarna op Facturering en plan. Of klik gewoon op deze link.

Mijn creditsaldo is negatief. Wat betekent dat?

Als je een negatief creditsaldo hebt, heb je mogelijk te veel credits verbruikt. Is dat het geval? Dan kun je credits bijkopen. Zo zorg je ervoor dat je alle functies van het platform kunt blijven gebruiken, zoals foto's downloaden en panorama's genereren.

Kan ik een terugbetaling krijgen? Hoe?

Heb je per ongeluk een pakket credits gekocht? Geen probleem: als je dit binnen 48 uur na aankoop aanvraagt, krijg je je geld terug op voorwaarde dat er nog geen credits verbruikt zijn.

Je kunt de terugbetaling rechtstreeks via de iOS-app aanvragen. Ga naar het gedeelte Credits, tik op Hulp nodig? en dan op Terugbetaling vragen.

Misschien vind je deze links ook handig:

Heb je nog vragen of opmerkingen? Geef ons een seintje via wecare@nodalview.com.

Wij staan je graag te woord! 🤗