Alle collectiesBewerken en creërenFoto's
Ontdek de gloednieuwe Home Staging AI

Richt een lege kamer in of geef een nieuwe stijl aan een reeds ingerichte kamer! Slechts een paar klikken en je bent klaar!

Francesca M. Napoli avatar
Geschreven door Francesca M. Napoli
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dankzij onze nieuwe Home Staging-functie kun je elke kamer omtoveren tot een moderne, gastvrije en aantrekkelijke ruimte. Trek de aandacht van potentiële kopers en help hen zich het pand voor te stellen.

Zorg ervoor dat je een positief creditsaldo hebt om van de functie te kunnen profiteren!
​👉 Meer informatie over Nodalview-credits.

Richt een lege kamer in

1. Zoek de foto's die je wilt instellen

Selecteer je foto in je online ruimte in huis, onder het tabblad "Foto". Klik op de knop AI en vervolgens op Home Staging.

2. Stel je instellingen in

a. Definieer het type kamer in het dropdownmenu

⚠️ Het is erg belangrijk om het type kamer te kiezen dat het beste overeenkomt met die op je foto om de beste resultaten te bereiken!

c. Toon de disclaimer (of niet)

⚠️ Het opnemen van een disclaimer bij AI-gegenereerde afbeeldingen helpt transparantie te waarborgen, verwachtingen van klanten te beheren en te voldoen aan wettelijke vereisten. Deze praktijk is essentieel voor de bescherming van zowel vastgoedprofessionals als hun klanten.

3. Genereer de afbeelding

Klik op Genereer, bevestig en wacht. Na een paar seconden is er een preview beschikbaar. Je kunt het voor/na-effect observeren met de schuifregelaar.

Niet tevreden met het resultaat? Je kunt tot 16 verschillende variaties voor dezelfde foto genereren, in een andere stijl of type kamer.

4. Sla de foto op

Klik op Opslaan als Nieuw om de creatie van de nieuwe foto te bevestigen.

Een kopie van de ingerichte foto wordt opgeslagen in je pand, en je kunt deze vervolgens downloaden.

De stijl van een reeds ingerichte kamer vernieuwen

1. Zoek de foto's die je opnieuw wilt stylen

Zoek deze foto's in je online ruimte binnen het pand, onder het tabblad 'Foto'. Klik op de AI-knop en vervolgens op Room Restyling.

2. Stel je instellingen in

a. Definieer het type kamer in het dropdownmenu

⚠️ Het is erg belangrijk om het type kamer te kiezen dat het beste overeenkomt met die op je foto om de beste resultaten te bereiken!

c. Kies of je het plafond, de vloeren en de muren wilt behouden of niet

d. Toon de disclaimer (of niet)

⚠️ Het opnemen van een disclaimer bij AI-gegenereerde afbeeldingen helpt transparantie te waarborgen, verwachtingen van klanten te beheren en te voldoen aan wettelijke vereisten. Deze praktijk is essentieel voor de bescherming van zowel vastgoedprofessionals als hun klanten.

3. Genereer de afbeelding

Klik op Genereer, bevestig en wacht. Na een paar seconden is er een preview beschikbaar. Je kunt het voor/na-effect observeren met de schuifregelaar. Er worden 4 variaties van dezelfde stijl gegenereerd, maar je kunt ook nieuwe variaties van dezelfde foto genereren met verschillende soorten kamers en stijlen.

4. Sla de afbeelding op

Klik op Opslaan als Nieuw om de creatie van de nieuwe foto te bevestigen.

Een kopie van de ingerichte foto wordt opgeslagen in je pand, en je kunt deze vervolgens downloaden.

Bekijk voorbeelden voor elk thema 👀

Modern
De moderne stijl kenmerkt zich door strakke lijnen, open ruimtes en een neutraal kleurenpalet met gedurfde accenten. Materialen zoals glas, metaal en beton worden gebruikt om een minimalistische en functionele uitstraling te creëren.

Scandinavisch
De Scandinavische stijl staat bekend om zijn eenvoud en comfort, met lichte kleuren, voornamelijk wit en pasteltinten. Natuurlijke materialen zoals licht hout en zachte textiel zijn overheersend, waardoor lichte en luchtige interieurs ontstaan.

Industrieel
De industriële stijl is geïnspireerd op stedelijke lofts en gebruikt ruwe materialen zoals beton, metaal en gerecycled hout. Neutrale kleuren en zichtbare structurele elementen dragen bij aan het robuuste en functionele karakter.

Kust
De kuststijl roept de rust van het leven aan zee op met zachte kleuren zoals blauw en wit. Natuurlijke materialen zoals drijfhout en linnen, samen met nautische patronen, creëren een ontspannen en zomerse sfeer.

Boerderij Chic
De boerderij chic stijl combineert rustieke charme met elegantie. Het maakt gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen, met zachte en neutrale kleuren. Vintage meubels en handgemaakte accessoires creëren een warme en uitnodigende sfeer.

Luxe
De luxueuze stijl straalt elegantie uit met materialen van hoge kwaliteit zoals marmer en fluweel. Rijke en diepe kleuren, zoals marineblauw en paars, voegen een vleugje weelde toe met sierlijke meubels en accessoires.

Amerikaans
De Amerikaanse stijl combineert comfort en functionaliteit met traditionele en moderne elementen. Met een neutraal palet en accenten van rood, blauw en wit, worden stevige massief houten meubels versierd met patriottische elementen.

Krediet Verbruik

De eerste generatie home staging gebruikt 3 credits! Eenmaal ontgrendeld, kun je tot 16 variaties gratis maken.

Het aantal projecties dat tegelijkertijd wordt gegenereerd hangt af van de tool die je gebruikt:

• Inrichting: Projecties worden één voor één gegenereerd, waardoor er tot 16 projecties mogelijk zijn (inrichting duurt langer).

• Renovatie: Je genereert 4 projecties per keer, en je kunt het proces 4 keer herhalen om 16 variaties te krijgen.

Vragen of opmerkingen?
📩 wecare@nodalview.com 📩