Bewerken en creëren
Foto's
Waar zijn mijn HDR-foto's en hoe download ik ze?

Bekijk de prachtig weergegeven HDR's, bewerk ze indien nodig en download ze!

Francesca M. Napoli avatar
Geschreven door Francesca M. Napoli
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zodra je HDR-foto's correct zijn weergegeven, kun je ze downloaden.

Dit kan op de volgende manieren:

• Download ze op je smartphone vanuit de app (⚠️ kan het gebruik van mobiele data vereisen - niet aanbevolen)

• Download ze op je computer vanaf het webplatform (aanbevolen!)

U kunt ze ook:

Download je foto's op je computer

Log in op je webplatform en klik op het tabblad "Foto" van je pand om toegang te krijgen tot alle HDR-foto's die het bevat. Je kunt het volgende doen:

• één foto downloaden.

• meerdere foto's selecteren door het overeenkomstige vakje aan te vinken en ze in grote hoeveelheden te downloaden.

• alle foto's in uw panden selecteren en in één keer downloaden.

Bewerk je foto's eenvoudig met de geïntegreerde fotobewerkingstool

Denk je dat je foto's een snelle bewerking nodig hebben? Zoals bijsnijden of het formaat wijzigen? Hier is hoe je dat kunt doen met de fotobewerker!

• Klik op het tabblad "Foto" om het pand binnen te gaan.

• Klik op het potlood boven de foto die je wilt bewerken.

• Bewerk de foto met behulp van de geïntegreerde tools.

• Nadat je de bewerking hebt uitgevoerd, ga je terug door op de pijl linksonder te klikken.

• Klik op "Exporteren" om een nieuwe foto te maken met de bewerkingen die je zojuist hebt gemaakt!

Bescherm je foto's door je logo toe te voegen

Zorg ervoor dat niemand je werk steelt en vergroot de bekendheid van je merk door je logo als watermerk toe te voegen aan je prachtige HDR-foto's! Zo doe je dat:

• klik op de knop "Downloaden" boven een foto.

• Klik op "Logo toevoegen".

• Selecteer een logo of upload er een nieuw.

• Klik op "Logo aanpassen".

• Kies de dekking, grootte en positie van het logo op je foto.

• Download je HDR-foto!