Alle collectiesBewerken en creërenVideo's
Maak moeiteloos professionele video’s met Nodalview!

Film met je smartphone, bewerk vanaf je computer. Geen ervaring nodig voor professionele video’s—alles is binnen een paar klikken te regelen

Francesca M. Napoli avatar
Geschreven door Francesca M. Napoli
Meer dan een week geleden bijgewerkt

💡 Wist je dat vastgoedadvertenties met video 403% meer informatieverzoeken genereren dan die zonder video?

Een videoproject met Nodalview is je nieuwe manier om je advertenties te revolutioneren. Dankzij onze nieuwe intuïtieve video-editor kun je de beelden van je panden in enkele minuten omtoveren tot professionele video’s die klaar zijn om te delen. Je hoeft geen expert te zijn! Film met je smartphone, bewerk je opnames online, voeg muziek toe en kies het ideale formaat voor je sociale media of website.

Volg onze gids om het meeste uit deze functie te halen en je advertenties te verbeteren!

1. Toegang tot de video-editor

Volg deze eenvoudige stappen om een video te maken:

• Ga naar de map van het pand waarvoor je een video wilt maken in je web dashboard.

• Ga naar het tabblad "Video’s".

• Klik vervolgens op de knop "Start een project".

2. Kies het formaat van je video

Je hebt drie opties:

• Liggend (16:9): Ideaal voor websites en platforms zoals YouTube of Facebook. Dit formaat biedt een brede en volledige weergave van je panden.

• Portret (9:16): Perfect voor Instagram-, Facebook- of TikTok-verhalen. Dit verticale formaat is geschikt voor mobiel gebruik en trekt de aandacht van gebruikers op hun smartphones.

• Vierkant (1:1): Uitstekend voor Instagram- of Facebookposts, dit veelzijdige formaat is ontworpen om de aandacht te trekken in nieuwsfeeds.

💡 Waarom meerdere formaten voor dezelfde video?
Je video aanpassen aan verschillende formaten stelt je in staat om een breder publiek te bereiken op verschillende platforms. Met slechts één video kun je deze eenvoudig delen op sociale media, websites en verhalen, waardoor je de zichtbaarheid van je panden maximaliseert.

3. Voeg sequenties toe

Om sequenties aan je video toe te voegen, kun je eenvoudig verschillende soorten multimedia-inhoud integreren die al in de pandmap aanwezig zijn: foto’s, panorama’s of de videoclips die je met je app hebt vastgelegd.

3.1 Voeg een fotosequentie toe

• Klik op "Voeg een sequentie toe".

• Selecteer in het menu dat verschijnt "Foto".

• Blader door de fotogalerij van het pand en selecteer de foto(’s) die je wilt toevoegen als sequentie.

• Klik op "Toevoegen aan project" om te bevestigen.

Pas de instellingen van je sequentie aan

Pas je sequentie aan in het zijpaneel dat automatisch rechts wordt geopend. Hier is hoe je elke optie instelt:

• Duur: Kies in het zijpaneel hoe lang de sequentie wordt weergegeven: 3, 5 of 7 seconden.

• Beschrijving: Voeg een korte beschrijving toe die op het scherm wordt weergegeven tijdens de sequentie (bijv. "Ruime open keuken" of "Panoramisch uitzicht op de tuin"). Perfect om de kenmerken van het pand te benadrukken en tegelijkertijd de aandacht van je kijkers vast te houden!

• Effecten: Selecteer een effect voor de sequentie uit de volgende opties:

• Geen: De afbeelding blijft statisch.

• Inzoomen: Een progressief zoom-effect om de aandacht op details te vestigen.

• Uitzoomen: Een geleidelijk zoom-effect dat een breder overzicht onthult.

3.2 Voeg een videosequentie toe

• Klik op "Voeg een sequentie toe".

• Selecteer in het menu dat verschijnt "Video".

• Blader door de galerij met videoclips die al aan je pand zijn gekoppeld en selecteer degene die je wilt toevoegen als sequentie.

• Klik op "Toevoegen aan project" om te bevestigen.

Pas de instellingen van je videosequentie aan

• Video inkorten: Pas de lengte van de clip aan door onnodige delen te knippen. Je kunt nauwkeurig de begin- en eindtijd instellen om alleen de meest relevante scènes te behouden.

• Voeg een korte beschrijving toe: Typ een beschrijvende tekst die op het scherm wordt weergegeven tijdens deze sequentie (bijv. "Heldere woonkamer" of "Prachtig zeezicht").

3.3 Voeg een panoramasequentie toe

Panorama’s zijn perfect om een meeslepende weergave van je panden te bieden. Hier is hoe je ze kunt integreren in je videoproject:

• Klik op "Voeg een sequentie toe".

• Selecteer in het menu "Panorama’s".

• Blader door de galerij van panorama’s die al aan je pand zijn gekoppeld en selecteer degene die je wilt toevoegen als sequentie.

• Klik op "Toevoegen aan project" om te bevestigen.

Pas de instellingen van je panoramasequentie aan

Om je panorama’s nog dynamischer te maken, kun je de volgende instellingen aanpassen:

• Duur: Bepaal hoe lang het panorama wordt weergegeven (3, 5 of 7 seconden).

• Beginpositie & eindpositie: Creëer een panoramisch effect door een begin- en eindpositie in te stellen.

• Voeg een beschrijving toe: Voeg een korte tekst toe om een interessant punt te benadrukken (bijv. "360° uitzicht op de tuin" of "Ruim en zonnig terras").

3.4 Voeg een intro- of outrosequentie toe

Geef je video’s een professionele uitstraling door een intro- of outrosequentie toe te voegen. Deze sequenties maken het mogelijk om belangrijke informatie toe te voegen, zoals je contactgegevens, zodat potentiële klanten gemakkelijk contact met je kunnen opnemen.

• Klik op "Voeg een sequentie toe".

• Selecteer in het menu "Intro" of "Outro", afhankelijk van je behoefte.

Het logo van je organisatie wordt automatisch weergegeven in deze sequentie, zoals geconfigureerd in je accountinstellingen.

Pas de instellingen van de intro of outro aan

In het zijpaneel rechts:

• Duur: Bepaal hoe lang de intro- of outrosequentie zichtbaar zal zijn (3, 5 of 7 seconden).

• Contactgegevens (voor de outro):

• Naam van de contactpersoon

• Telefoonnummer

• E-mailadres

• Website

💡 Tip: Zorg ervoor dat je volledige contactgegevens toevoegt aan de outro, zodat potentiële klanten eenvoudig contact met je kunnen opnemen na het bekijken van de video. De intro is daarentegen perfect om je merkherkenning vanaf het begin te versterken.

3.5 Voeg een detailsequentie toe

Voeg belangrijke informatie over je pand direct in de video toe, zodat potentiële klanten in één oogopslag alles kunnen zien.

• Klik op "Voeg een sequentie toe".

• Selecteer in het menu "Details".

The sidebar will open, allowing you to add or edit your property's information.

Pas de informatie van de detailsequentie aan

In het zijpaneel kun je de volgende velden invullen om ze in de video weer te geven:

• Duur: Kies hoe lang de details worden weergegeven (3, 5 of 7 seconden).

• Prijs (€): Vul de prijs van het pand in.

• Aantal kamers: Gebruik de knoppen "+" en "–" om het aantal kamers aan te passen.

• Woonoppervlakte (m²): Voer de woonoppervlakte van het pand in.

• Locatie: Voeg de locatie van het pand toe om potentiële klanten meer context te geven.

Zodra alle informatie is ingevuld, klik op "Opslaan" om te bevestigen en de sequentie toe te voegen aan je project.

3.6 Voeg een tekstsequentie toe

Voeg belangrijke informatie over je pand direct in de video toe, zodat potentiële klanten in één oogopslag alles kunnen zien.

• Klik op "Voeg een sequentie toe"

• Selecteer in het menu "Tekst".

Het zijpaneel wordt geopend, zodat je de sequentie kunt personaliseren.

Pas de instellingen van de tekstsequentie aan

• Duur: Kies hoe lang de tekst in de video wordt weergegeven (3, 5 of 7 seconden).

• Aangepaste tekst: Voeg je persoonlijke bericht toe in het daarvoor bestemde veld.

Zodra je de instellingen hebt geconfigureerd, klik op "Opslaan" om de tekstsequentie toe te voegen aan je project.

💡 Tip: Gebruik de tekstsequentie om de aandacht van je kijkers te sturen of om cruciale informatie toe te voegen die kan aanzetten tot actie.

4. Videoprojectinstellingen

Nadat je al je sequenties hebt toegevoegd, is het tijd om de algemene instellingen van je video te configureren. Deze instellingen zijn van toepassing op de hele video en laten je belangrijke elementen aanpassen, zoals de weergave van het logo, de details van het pand, muziek, overgangen en het formaat.

4.1 Toon het logo

Klik op het instellingenwiel in de rechterbovenhoek van het scherm om het zijpaneel te openen. Schakel de optie "Toon het logo" in of uit. Als deze is ingeschakeld, wordt het logo van je organisatie, zoals geüpload in je accountinstellingen, gedurende de hele video bovenaan weergegeven.

4.2 Toon de details van het pand

Om de panddetails weer te geven, klik je op het kleine huisje in de rechterbovenhoek, waarna het zijpaneel wordt geopend. Je kunt er dan voor kiezen om de informatie over het pand (prijs, kamers, woonoppervlakte, locatie) al dan niet onderaan je video weer te geven door de optie "Toon de panddetails" in te schakelen.

4.3 Voeg rechtenvrije muziek toe

Toegang tot de muziekbibliotheek krijg je door op het "muzieknoot" icoon te klikken. Selecteer een muzieknummer om je video te begeleiden uit de beschikbare opties, of kies ervoor om de video zonder muziek te laten.

4.4 Formaat van je video aanpassen

Je kunt het formaat van je video op elk moment aanpassen, zelfs na het voltooien van de bewerking, afhankelijk van de platforms waarop je deze wilt publiceren. Ga gewoon terug naar de instellingen om je video in verschillende formaten te genereren, afhankelijk van je behoeften.

5. Bekijk een preview van je video

Bekijk een preview van je video—dit is een weergave van lage kwaliteit, bedoeld om je een idee te geven van de video voordat je besluit deze te delen, te downloaden of verder te bewerken.

6. Voltooi het videoproject

Klik op de knop "Voltooien", geef je videoproject een naam en sla het op.

7. Ontgrendel het videoproject

Zodra de video is gegenereerd, klik op "Ontgrendelen".

• Als de video is inbegrepen in je abonnement: je bent klaar!

• Als de video niet is inbegrepen: koop credits om deze te ontgrendelen.

Het Nodalview-watermerk verdwijnt zodra de video is ontgrendeld.

8. Deel de video

Kies vervolgens je deeloptie:

• Download de video in HD om deze te uploaden naar Facebook of Instagram

• Verkrijg een "Smart Link" via kopiëren en plakken, om deze direct te delen in je beheersysteem of op portals. Met deze link krijg je toegang tot prestatiegegevens van je video (aantal klikken, herkomstplatform, enz.) via het tabblad Verspreiding.

Klaar om je advertenties naar een hoger niveau te tillen? Met onze nieuwe videomodule bied je je klanten een indrukwekkende visuele ervaring en krijg je waardevolle inzichten in de prestaties van je inhoud.

Wil je video toevoegen aan je abonnement? Neem contact met ons op via wecare@nodalview.com – we helpen je graag bij het kiezen van de beste oplossing om je impact te maximaliseren!