De Nodalview motor verbinden met de smartphone
Alexandre Kinapenne avatar
Geschreven door Alexandre Kinapenne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U heeft zojuist uw Nodalview motor ontvangen en weet niet goed hoe het werkt? Volg deze simpele stappen en u bent er zo mee weg!

⚠️ Zorg dat de motor volledig opgeladen is voor u hem het eerst gebruikt! Laadt deze op terwijl deze op "OFF" staat.

De motor installeren

1. Klap de drie steunpoten uit en schroef de motor in wijzerzin op het statief vast. Sluit nadien de steunpoten om de motor te stabiliseren

2. Blokkeer de draaiende plaat bovenaan de motor met uw vingers en schroef de Nodalarm in wijzerzin op de motor vast

3. Zet de motor aan met behulp van de AAN/UIT-schakelaar. Eenmaal AAN, beginnen de LED-lampjes te flikkeren

Uw smartphone installeren

1. Rust uw smartphone uit met de Pro 360° Lens (en het hoesje als u er eentje heeft)

2. Plaats uw smartphone in de NodalArm en klap de steunpoten weer dicht

De smartphone met de motor verbinden

1. De verbinding gebeurt via bluetooth, zorg ervoor dat deze geactiveerd is op uw smartphone

2. Start de Nodalview-app op en wijzig de opnamemode naar “Met Nodalview Motor” in uw app-instellingen : instellingen > Opnamemode > "Met Nodalview Motor"

⚠️ Nodalview zal zich automatisch met de motor verbinden!
U hoeft dus niet het bluetooth-paneel van uw smartphone te openen en de motor zelf op te zoeken om een verbinding te maken. Er is ook geen code nodig ⚠️

De opname beginnen

1. Begin aan een nieuw panorama, de verbinding gebeurt automatisch. Eenmaal verbonden zult u de “Connected/Verbonden”-status op het scherm zien

2. Klik op "shoot" om de opname te starten

3. Na 8 wendingen zal uw smartphone een geluidssignaal maken. Dit betekent dat de opname voorbij is

Zet uw motor UIT nadat u uw tour heeft gemaakt om onnodig batterijverlies te

vermijden.