Bewerken en creëren
Plattegronden
Integreer een plattegrond in uw virtuele tour

Hoe koppel ik de verschillende panorama's van een virtuele tour aan specifieke gebieden van een plattegrond?

Francesca M. Napoli avatar
Geschreven door Francesca M. Napoli
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Nodalview willen we u de meest complete en uitgebreide tool bieden waar een makelaar ooit van kan dromen.

Daarom hebben we het nu mogelijk gemaakt om direct vanuit de Nodalview app plattegronden van je panden te scannen en te maken!

En dat is het nog niet! Wist je dat je je plattegrond ook kunt koppelen aan je virtuele bezoek en je klanten een nog gedetailleerdere, levensechte ervaring kunt bieden?

Dit werkt ook als je al een plattegrond heeft gemaakt zonder Nodalview. Je hoeft deze alleen maar te uploaden naar je webplatform, in de woningmap.

Laten we beginnen!

1. Zoek of upload uw plattegrond in uw woning

Als u een plattegrond heeft laten genereren:

Je wordt via e-mail verwittigd wanneer deze klaar is voor gebruik. Je kunt het terugvinden in het tabblad Plattegrond van uw woning, op je webplatform.

Als u al een plattegrond heeft:

Je kunt het uploaden in je woning, ga naar je webplatform, voer uw woning in en klik op het tabblad Plattegrond.
Kies tussen de bestanden op uw pc en upload je plattegrond. De volgende formaten worden geaccepteerd: png, jpg, jpeg.

2. Bewerk de hotspots op uw plattegrond

Zodra deze beschikbaar of geüpload is, klik je op de drie puntjes rechtsboven op je plattegrond en vervolgens op hotspots bewerken. Klik op een specifiek gebied van de plattegrond - er verschijnt een keuzemenu met de lijst van eerder gemaakte panorama's voor dat pand. Selecteer het panorama dat je aan dat gebied wilt koppelen.

3. Bekijk de plattegrond en navigeer er doorheen op de uiteindelijke virtuele tour!

Wanneer je je virtuele tour deelt, zie je hier hoe je plattegrond wordt bekeken en hoe je naar de verschillende gebieden van je virtuele tour kunt navigeren via de hotspots die je hebt geplaatst.

Waar wacht je nog op? Uw virtuele tour is klaar om online gedeeld te worden en je te helpen contactaanvragen te genereren!

Vragen of opmerkingen?