De Nodalview kit

Wat is het belangrijkste materiaal om de beste beelden te nemen.

Alexandre Kinapenne avatar
Geschreven door Alexandre Kinapenne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zowel om foto’s en panorama’s te maken, zal u wat materiaal nodig hebben:

1. Een statief

Nodalview maakt gebruik van een geavanceerde belichtingscorrectie genaamd Automatic Exposure Bracketing (AEB), hiervoor is complete stabiliteit essentieel.

2. Een Nodal Arm

De nodalarm is onmisbaar als u de Nodalview oplossing wilt gebruiken. Dit onderdeel garandeert de stabiliteit van de smartphone tijdens het nemen van foto’s en panorama’s.

3. Een smartphone hoesje

We raden u aan om een Nodalview smartphonehoesje te gebruiken om de beste kwaliteit te garanderen. U schroeft de lens los van het meegeleverde klemmetje dat er bij zit en plaatst de lens direct op het hoesje. Onze hoesjes zorgen voor een perfecte plaatsing van de Nodalview lens ten opzichte van die van uw smartphone. Als we geen Nodalview hoesje voor uw smartphone model aanbieden, maak u dan geen zorgen. U kan de lens nog steeds vastmaken aan uw smartphone door middel van het klemmetje. Het klemmetje is iets omslachtiger om mee te werken, maar deze werkwijze neemt niet weg van de kwaliteit.

4. De Nodalview lenzen

Zowel voor foto’s en panorama’s, biedt Nodalview de geschikte lenzen aan. Zorg ervoor dat je de juiste gebruikt! Voor de foto’s maak je gebruik van de Pro Photo Lens. Wanneer u een panorama wilt maken gebruikt u de Pro 360° (Fisheye) Lens .

5. De Nodalview motor (optioneel)

Wanneer u panorama’s maakt en u uw shoot wilt automatiseren, is de motor perfect voor u! Connecteer de motor aan uw smartphone en laat het zijn werk doen!