Aan de slag
De gouden tips om de beste Nodalview gebruiker te worden

Volg onze tips en haal het meeste uit uw Nodalview-ervaring!

Francesca M. Napoli avatar
Geschreven door Francesca M. Napoli
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Fototips van onze experts

1. Zorg ervoor dat zowel de camera van je telefoon als je lenzen perfect schoon zijn voordat je foto's maakt met de Nodalview-app. Als dat niet het geval is, maak ze dan schoon - het duurt een seconde. Klaar? Dubbelcheck. Drievoudige controle. Je zult ons later dankbaar zijn 😉

2. Indien mogelijk, schakel alle lampen uit. Laat het algoritme de belichting regelen voor natuurlijkere resultaten.

3. Open de gordijnen, rolluiken en ramen: laat zoveel mogelijk natuurlijk licht de kamer binnenkomen - het algoritme zal nog beter werken!

4. Kies natuurlijk het juiste tijdstip voor je opnames. Bijvoorbeeld: 's middags ☀️

Wil je nog meer fototips leren? 🤓

Algemene tips die je ervaring soepeler maken

1. Geef je apparaat een bijnaam!

Dit kan je doen in de algemene instellingen van de app. Waarom? Het zal voor iedereen gemakkelijker zijn om het te herkennen (jijzelf, de beheerder van je organisatie, ons team) en eventuele problemen op te lossen.
    Bijv: David Smith's iPhone 14.

2. Verwijder de app NIET van uw telefoon.

(tenzij een teamlid van ons je uitdrukkelijk heeft verteld dit te doen)!

Stel je dit voor: je hebt net foto's gemaakt, maar ze synchroniseren niet. Het lijkt onmogelijk om de foto's die je zojuist hebt genomen naar het webplatform te uploaden en ermee te werken. Frustrerend, toch? We begrijpen het, maar ER IS ALTIJD EEN REDEN, en - nog belangrijker - een oplossing om ze te herstellen!

Als je de app verwijdert, verlies je alle gegevens, inclusief die geweldige foto's die nog niet naar het webplatform waren geüpload. Volg in plaats daarvan deze stappen of neem contact met ons op via wecare@nodalview.com.

3. Synchroniseer al je inhoud terug in de mobiele app telkens wanneer je van apparaat verandert

Je hebt onlangs je telefoon gewisseld of de app opnieuw geïnstalleerd en wanneer je opnieuw inlogt in de app, is je startscherm helemaal leeg, alsof alle eigendommen die je hebt gemaakt verdwenen zijn. Geen paniek! Het is normaal. Ga gewoon naar de instellingen van de app, scroll naar beneden en tik op "Synchronisatie". Met deze actie kun je alle media ophalen die op je webplatform zijn gehost.

Opmerking: dit kan even duren, afhankelijk van de hoeveelheid inhoud die je hebt gemaakt.